Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ножі серії AUS-10 PRO мають чудову обробку та виготовлені з нержавіючої сталі. Високоякісна сталь AUS-10 має вміст вуглецю 0,95-1,10%, що забезпечує гарну гостроту та твердість. Додавання молібдену та ванадія надає лезу ножа міцності та довговічності, дозволяючи виконувати точні та детальні розрізи. Твердість клинка складає; 59 – 60 HRC. Проста дерев'яна рукоять у стилі вестерн зручна і добре чинить опір зносу. AUS-10 PRO підходить як для професіоналів, які дбають про комфорт та якість, так і для вимогливих домашніх кухарів. Ніж Сантоку прийшов з Японії та швидко завоював довіру кулінарів та професійних кухарів. Він вирішував дилему з тонкою нарізкою риби на акуратні платівки, шатківником м'яса, овочів та зелені. Тому зручність та практичність ножа вписувалися в правило "РРК" - різати, рубати та кришити.
Форма клинка Sheepfoot не має заокругленого вгору вістря, тому їм зручно нарізати овочі або філе шар за шаром, за принципом гільйотини.
Сталь AUS-10 має чудову стійкість до корозії твердістю 59– 60 HRC. Проста рукоятка забезпечує зручний хват.