Кількість
|
Вартість
|
||
|
Серія KANETSUNE Aogami KC-120 має твердий сердечник із сталі №2 Blue Paper з твердістю 61-62 HRC, який забезпечує чудове збереження ріжучої кромки. Сталевий осердя Aogami з обох боків покритий нержавіючою сталлю SUS-410 для захисту від іржі. Ножі виготовлені за допомогою технології "Секі-ден" - секретний метод виготовлення японських мечів, який передається до цього дня з 800-річної давності. Зручність і практичність ножа вписуються в правило "РРК" - різати, рубати і кришити. Форма клинка Sheepfoot не має заокругленого вгору, тому їм зручно нарізати овочі або філе шар за шаром, за принципом гільйотини. Ріжуча кромка довго не тупиться і не кришиться завдяки плавному нарізанню м'яких продуктів.