Кількість
|
Вартість
|
||
|
KC-900 – одна з найпопулярніших серій ножів бренду Kanetsune.
Ножі серії KC-900 поєднують у собі всі елементи, що характеризують якісні японські ножі. 17-шарова дамаська сталь, міцний центральний шар з нержавіючої сталі VG-10, конструкція full-tang, доповнена болестером з нержавіючої сталі, яка об'єднує рукоятку та меч в єдиний, добре збалансований і міцний ніж, “tsuchime” (фінішна обробка стали ударами молотка) та позачасова та проста класична рукоятка з червоного дерева. Показник твердості стали VG-10 – ndash; 60-62 HRC.
Обробка Tsuchime практична, оскільки “кишені” на полотні клинка дозволяють їжі краще відокремлюватися від леза. Рукоятка з дерева має просту та класичну форму, чудово лежить у руці та витримує інтенсивне використання.
<
Ніж Gyuto серії “Classic Damascus” - це японський ніж для шеф-кухаря, що поєднує в собі найкращі традиції японської майстерності та сучасні технології. Ідеальний інструмент для професійних кухарів та гурманів, які цінують високу якість та надійність.
Леза ножа Gyuto виконана з високоякісної японської сталі, забезпечуючи неймовірну гостроту та довговічність. Спеціальна технологія загартування робить лезо ножа стійким до корозії і зберігає його гостроту протягом тривалого часу експлуатації. Завдяки своїй універсальності, ніж Gyuto ідеально підходить для нарізки м'яса, риби, овочів та фруктів, забезпечуючи професійний результат щоразу.