Кількість
|
Вартість
|
||
|
Це було в середині 1980-х років, коли Паоло Андреане разом з іншими професіоналами цієї галузі представилася можливість заснувати компанію, що спеціалізується на виробництві алюмінієвого посуду з антипригарним покриттям. Сьогодні Flonal — це компанія з майже 40-річною історією, яка вдало поєднує технологію та якість, досвід та еволюцію. Міцність та стійкість, що походять з минулого, стали можливими завдяки потужній управлінській та виробничій базі. З цього часу Flonal здобула численні ринки по всьому світу, зберігаючи тенденцію постійного зростання.
Go forward!
Починаючи з 1985 року, компанія Flonal стала еталоном у виробництві алюмінієвого посуду з антипригарним покриттям. Якість продукції та ретельне інвестування у технологічні інновації забезпечили тенденцію зростання та авторитетну присутність на міжнародному рівні. У свою чергу, конкуренція внаслідок розширення присутності компанії на нових ринках підштовхує до пошуку інновацій та оптимізації виробничого процесу.
Concept Made in Italy
На відміну від багатьох інших виробників, що тільки прикриваються гучним словосполученням Made in Italy, компанія Flonal має власну фабрику площею 20 000 м2, розташовану у Фано (Італія), де здійснюються всі виробничі процеси, починаючи з відбору сировини, і до остаточної обробки продукту всіх його деталі. Тут же знаходиться і офіс компанії, що забезпечує всі етапи від розробки дизайну до маркетингу та збуту. Flonal вірить у свою концепцію гарантовану повністю італійським підходом та інвестує у неї.
Ecological sustainability
Екологічність та безпека продукції спочатку є пріоритетом. Компанія розробила та впровадила антипригарне покриття на водній основі, що не містить шкідливих сполук перфтороктанової кислоти (PFOA) та нікелю. Усі матеріали підлягають переробці, а окремі колекції посуду на 100% виготовлені із перероблених матеріалів, включаючи упаковку.
Pride and responsibility
«Знання про те, що люди по всьому світу користуються нашим посудом, є джерелом величезної гордості. Я вважаю, що сковорода – палітра художника, за допомогою якої господиня чи шеф-кухар створюють свої твори кулінарного мистецтва, поєднуючи кольори, смаки та аромати. А це ще й велика відповідальність!
Президент Паоло Андреані