Кількість
|
Вартість
|
||
|
Due Cigni Chinese Chef - професійний кухонний ніж, характерною особливістю якого є велике та широке лезо. Широке прямокутне лезо спеціально призначене для важкої силової роботи, з якою справиться не кожен кухонний ніж. Незамінний для різання та рубання великих шматків м'яса, суглобів та сухожиль, приготування рубаного м'ясного фаршу. Тим не менш, для рубання кісток його краще не використовувати.
Клинок даної моделі виконаний з азотистої нержавіючої сталі X50CrMoVN15, завдяки якій зберігає гостроту ріжучої кромки протягом тривалого періоду і не потребує особливого догляду. Додавання азоту до сталі дозволяє ножу краще переносити контакт з водою. Прямі спуски від самого обуха дозволяють довести заточування до гостроти гоління і виконувати широкий спектр завдань.