Кількість
|
Вартість
|
||
|
У житті кожної людини настає момент, коли вона хоче приготувати смачну та красиву страву. У деяких це бажання залишається і вони перетворюються на професіоналів, а іноді - на справжніх геніїв і творців від кулінарії. Саме для таких, захоплених творчістю людей були створені ножі Kasumi. Одним з широковідомих властивостей японської культури є бажання довести до досконалості будь-який предмет чи явище. Прикладом цього може бути, скажімо, чайна церемонія, меч катана, японська кухня. Ножі Kasumi - найяскравіший свідчення. Ретельно вивірена геометрія, клинок з високоякісної сталі, зручна рукоять - інструмент має бути красивим, витонченим, але в той же час довговічним і міцним.
Ножі Kasumi призначені виключно для створення кулінарних шедеврів.
Kasumi Kuro - це японські кухонні ножі ручної роботи виробництва компанії Kasumi у місті Секі. У серії представлені кілька кухонних ножів із загальними характеристиками:
- Клинок з дамаської сталі в 32 шари і з основою з молібден-ванадієвої сталі AUS-8 для ріжучої кромки, фінішна кована обробка для запобігання прилипання їжі, що відрізається. .
- Рукоятка з ламінованої деревини з восьмикутним профілем і з чорним епоксидним покриттям, стійким до впливу води та хімікатів.
Kasumi Kuro Damascus Nakiri - це спеціальний ніж для оброблення овочів. . Його форма клинка та баланс нагадують європейський м'ясницький ніж-клівер, яким зазвичай обробляють шматки туші, проте завдання ножа-накірі в першу чергу спрямоване на рубки та подрібнення овочів.