Кількість
|
Вартість
|
||
|
У житті кожної людини настає момент, коли вона хоче приготувати смачну та красиву страву. У деяких це бажання залишається і вони перетворюються на професіоналів, а іноді - на справжніх геніїв і творців від кулінарії. Саме для таких, захоплених творчістю людей були створені ножі Kasumi. Одним з широковідомих властивостей японської культури є бажання довести до досконалості будь-який предмет чи явище. Прикладом цього може бути, скажімо, чайна церемонія, меч катана, японська кухня. Ножі Kasumi - найяскравіший свідчення. Ретельно вивірена геометрія, клинок з високоякісної сталі, зручна рукоять - інструмент має бути красивим, витонченим, але в той же час довговічним і міцним.
Ножі Kasumi призначені виключно для створення кулінарних шедеврів.
Kasumi Chef - оптимальний варіант для тих, хто воліє самостійно готувати страви азіатської та європейської кухні. Геометрія ножа дозволяє легко розправитися з рибою і м'ясом, шаткувати зелень і тонко нарізати овочі.
Клинок даної моделі виконаний з високоякісної сталі, завдяки якій ніж не вбирає запахи і не переносить смаки з одного продукту на інший. Лінія обуху плавно нахиляється та утворює гострий кінчик, який відмінно підходить для виконання делікатної роботи. Прямі спуски від самого обуха дозволяють довести заточування до гостроти бритв. Головною особливістю ножа є зручна рукоять традиційної форми із зносостійкого та довговічного матеріалу, який не боїться води та приємний на дотик.