Кількість
|
Вартість
|
||
|
У житті кожної людини настає момент, коли вона хоче приготувати смачну та красиву страву. У деяких це бажання залишається і вони перетворюються на професіоналів, а іноді - на справжніх геніїв і творців від кулінарії. Саме для таких, захоплених творчістю людей були створені ножі Kasumi. Одним з широковідомих властивостей японської культури є бажання довести до досконалості будь-який предмет чи явище. Прикладом цього може бути, скажімо, чайна церемонія, меч катана, японська кухня. Ножі Kasumi - найяскравіший свідчення. Ретельно вивірена геометрія, клинок з високоякісної сталі, зручна рукоять - інструмент має бути красивим, витонченим, але в той же час довговічним і міцним.
Ножі Kasumi призначені виключно для створення кулінарних шедеврів.
Нова лінійка ножів від Kasumi VG-10 Pro зроблена з урахуванням 10-річного практичного досвіду та особливих технологій, що застосовуються компанією Kasumi.
Kasumi VG-10 Pro виготовляються вручну майстрами-ножеробами з урахуванням традиційних технік, що застосовуються для виробництва японських катан.
Клинки ножів Kasumi серії VG-10 Pro повністю виконані з японської кобальтовмісної нержавіючої сталі VG-10, розробленої спеціально для виробництва кухонних ножів. Твердість ножів за шкалою Роквелла – 59-60 одиниць HRC. Це ідеальний показник для професійних кухонних ножів, який гарантує тривалішу порівняно з аналогами гостроту ріжучої кромки.
Ножі заточуються вручну майстерними майстрами виробництва. А блискуча та хірургічно гостра ріжуча кромка досягається за рахунок фінального доведення ножів на водяному камінні: спочатку – середньозернистому, а далі високозернистому №3000.
Рукоять з імітацією мармуру виконана з антибактеріальної метакрилатної смоли, вона не ковзає і зручно лежить у руці.
Kasumi Chef – оптимальний варіант для тих, хто воліє самостійно готувати страви азіатської та європейської кухні. Геометрія ножа дозволяє легко розправитися з рибою і м'ясом, шаткувати зелень і тонко нарізати овочі.
Лінія обуху плавно нахиляється та утворює гострий кінчик, який відмінно підходить для виконання делікатної роботи. Прямі спуски від самого обуха дозволяють довести заточування до гостроти бритв.