Кількість
|
Вартість
|
||
|
У житті кожної людини настає момент, коли вона хоче приготувати смачну та красиву страву. У деяких це бажання залишається і вони перетворюються на професіоналів, а іноді - на справжніх геніїв і творців від кулінарії. Саме для таких, захоплених творчістю людей були створені ножі Kasumi. Одним з широковідомих властивостей японської культури є бажання довести до досконалості будь-який предмет чи явище. Прикладом цього може бути, скажімо, чайна церемонія, меч катана, японська кухня. Ножі Kasumi - найяскравіший свідчення. Ретельно вивірена геометрія, клинок з високоякісної сталі, зручна рукоять - інструмент має бути красивим, витонченим, але в той же час довговічним і міцним.
Ножі Kasumi призначені виключно для створення кулінарних шедеврів.
Ніж Kasumi Carving – яскравий представник з роду клинків-слайсерів. Головним призначенням цієї моделі є тонка нарізка м'яса чи риби. Ножі Kasumi розроблені з використанням найкращих технологій, накопичених за більш як десятирічний досвід виробництва.
Клинок Carving виготовлений з японської високоякісної сталі, яка відома своїми прекрасними ріжучими характеристиками, стійкістю до корозії та простотою повторного заточування. Прямі спуски від самого обуха роблять ніж придатним для виконання делікатних робіт. Рукоятка традиційної форми виконана із зносостійкого матеріалу, який забезпечує комфорт у використанні, довговічність служби, а також оптимальний баланс.